goedkope naambandjes kinderen
100 polsbandjes met klipsluiting

100 SOS polsbandjes voor éénmalig gebruik.

Verzendkosten

€ 2,50 

Levertijd binnen Nederland

besteld (en betaling binnen) voor 13:00 uur = dezelfde dag verzonden (op werkdagen)

€ 24,50 *
Prijs per 100

 

Aantal: 
Bestellen

Partij van 100 bandjes, bestaande uit:
25 gele bandjes
25 rode bandjes
25 blauwe bandjes
25 roze bandjes

Liever een andere combinatie? Vermeld dit dan in het opmerkingenveld. Wij doen ons best hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Op het schrijfvlak kunt u éénvoudig een telefoonnummer en andere informatie schrijven, waarna het bandje op verschillende lengtes kan worden vastgemaakt. Kinderen kunnen het bandje daarna niet zelf verwijderen. Wilt u dat de tekst waterproof wordt, gebruikt u dan een permanente pen (deze kunt u meebestellen).

Deze set is uitermate geschikt voor kinderfeestjes, strand, pretpark en andere drukke gelegenheden. De bandjes zijn qua lengte geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Vanwege het drukknoopje wordt echter een leeftijd vanaf 3 jaar geadviseerd. Geschikt tot een polsomtrek van 15 - 16 cm.

Zo gebruikt u de polsbandjes:
1. Met een permanente pen (eventueel mee te bestellen) schrijft u de gewenste gegevens op de daarvoor bestemde ruimte. Het is aan te raden om voor het telefoonnummer ook de Nederlandse landencode te noteren (dus niet 06-123456789 maar 0031-6123456789). Zo kan iedereen u bereiken wanneer uw kind is zoekgeraakt.
2. Doe het polsbandje om de pols. Houd één vinger ruimte tussen de pols en het bandje. Steek het pennetje van de sluiting door het juiste gaatje van het bandje. Vouw het eventuele overschot terug over de sluiting. Het bandje zit nu tweemaal over het pennetje.
3. Sluit het bandje door het oogje van de sluiting goed vast te drukken tot u een klikgeluid hoort. Het bandje zal nu niet meer los gaan.