Bentgo Fresh Groen

Bentgo lekvrije lunchbox met 3 of 4 vakken

Verzendkosten

€ 2,25 

Levertijd binnen Nederland

Besteld (en betaling binnen) voor 12:00 uur = dezelfde dag verzonden (op werkdagen).

€ 30,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze groene lunchbox heeft 3 vakken welke afzonderlijk lekvrij afgesloten worden door het siliconen deksel. De verschillende etenswaren komen daardoor niet met elkaar in aanraking. Zo wordt het mogelijk diverse voedingsmiddelen naast elkaar mee te nemen, zoals appelmoes, yoghurt, dipsausje, crackers, fruit, groenten, etc. (de Bentgo Fresh is niet lekvrij voor waterige substanties, zoals sap, soep, dressings en olie). De lunchbox wordt geleverd met een extra verdeler waarmee nog een extra vak kan worden gecreëerd. De Bentgo Fresh is ideaal voor wat oudere kinderen/ grote eters en volwassenen. Voor jonge kinderen is er een kleinere variant: de Bentgo Kids. De lunchbox is zeer geschikt om mee naar school of werk te nemen, maar ook voor dagjes uit, picknicken, etc. Daarnaast kan de losse tray thuis ook als bento bord worden gebruikt. De Bentgo Fresh lunchbox is gemaakt van voedselveilig materiaal. 

De uitneembare tray mag in de vaatwasser (bovenste rek). Aanbevolen wordt om de buitenkant met de hand te wassen om de levensduur te verlengen.
Maak de lunchbox dagelijks na gebruik schoon en laat de deze goed drogen. Laat het deksel open wanneer u de lunchbox opruimt, zodat er geen vocht in kan blijven zitten.

Afmetingen: 23,4 x 6,1 x 17,8 cm

Bekijk hier alle producten van Bentgo