Bentgo Kids Groen

Bentgo lekvrije lunchbox met 5 vakken, de perfecte lunchbox voor school of onderweg.

Verzendkosten

€ 2,50 

Levertijd binnen Nederland

besteld (en betaling binnen) voor 16:00 uur = dezelfde dag verzonden (op werkdagen)

€ 31,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze groene lunchbox heeft 5 vakken welke afzonderlijk lekvrij afgesloten worden door het siliconen deksel. De verschillende etenswaren komen daardoor niet met elkaar in aanraking. Zo wordt het mogelijk diverse voedingsmiddelen naast elkaar mee te nemen, zoals appelmoes, yoghurt, dipsausje, crackers, fruit, groenten, etc. (de Bentgo Kids is niet lekvrij voor waterige substanties, zoals sap, soep, dressings en olie). De afwisseling zorgt er bij veel kinderen voor dat zij geneigd zijn meer te eten en te proeven.
Om het nog mooier en leuker te maken kunt u gebruik maken van leuke prikkers en uitsteekvormpjes. Deze lunchbox is ideaal wanneer uw kind op school overblijft, maar ook voor dagjes uit, picknicken, etc. Daarnaast kan de losse tray thuis ook als bento bord worden gebruikt. De Bentgo Kids lunchbox is gemaakt van voedselveilig materiaal. 

De uitneembare tray mag in de vaatwasser (bovenste rek). Aanbevolen wordt om de buitenkant met de hand te wassen om de levensduur te verlengen.
Maak de Bentgo Kids dagelijks na gebruik schoon en laat deze daarna goed drogen. Laat het deksel open wanneer u de lunchbox opruimt, zodat er geen vocht in kan blijven zitten.

Tip: bekijk het filmpje (bij de afbeeldingen)

Afmetingen: 21,6 x 5,1 x 16,5 cm.

Bekijk hier alle producten van Bentgo