Combinatiepakket 11

Dit pakket bestaat uit 1 Clearblue zwangerschapstest met conceptie-indicator en 1 ultra gevoelige zwangerschapstest midstream.

Verzendkosten

€ 2,50 

Levertijd binnen Nederland

besteld (en betaling binnen) voor 13:00 uur = dezelfde dag verzonden (op werkdagen)

€ 15,50 *
Prijs per pakket

 

Aantal: 
Bestellen

1 Clearblue zwangerschapstest met conceptie-indicator
1 ultra gevoelige zwangerschapstest midstream


De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator geeft je een dubbele bevestiging van het resultaat. De Smart Dual Sensor vertelt je niet alleen in tekst of je wel of niet zwanger bent, maar geeft bij een positief resultaat ook aan hoeveel weken je zwanger bent.

Door de geavanceerde digitale weergave hoef je geen lijnen te interpreteren en krijg je de nauwkeurigste meting vroeg in de zwangerschap.

De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator:

  • is voor meer dan 99% nauwkeurig vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen;
  • is de enige test die ook vermeldt hoeveel weken geleden de bevruchting plaatsvond;
  • geeft je een onmiskenbaar duidelijke uitslag;
  • is zo gevoelig dat je tot vier dagen eerder kunt testen;
  • is gemakkelijk te gebruiken door zijn unieke zandlopersymbool dat je laat zien dat de test werkt.

De ultra gevoelige zwangerschapstest midstream is al te gebruiken vanaf 6 dagen voor de verwachte menstruatie. Voor het uitvoeren van deze test hoeft de urine niet opgevangen te worden in een opvangbakje. De test hoeft slechts even in de urinestraal te worden gehouden. De juiste hoeveelheid urine wordt zo automatisch gedoseerd. Het resultaat is binnen 5 minuten af te lezen.

De testen zijn zeer betrouwbaar (meer dan 99%) en worden geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing (inclusief voorbeeldplaatjes). Dit product wordt tevens zeer discreet verzonden.​

Klik hier voor de verkorte gebruiksaanwijzing online.


Gevoeligheid ultra gevoelige zwangerschapstest: 10 mlU/ml
Houdbaarheid digitale test: t/m 31 januari 2021
Houdbaarheid uiterst gevoelige midstream: t/m juni 2021Helaas komt het vaak voor dat een zwangerschap niet doorzet. Vrouwen die pas na de verwachte menstruatie een zwangerschapstest uitvoeren, merken hier in de meeste gevallen niets van. Vrouwen die al vroeg in de cyclus willen testen, dienen er rekening mee te houden dat veel zwangerschappen spontaan eindigen voor de verwachte menstruatie. Het is daarom altijd aan te raden de test enkele dagen na de eerste positieve uitslag te herhalen om te bekijken of de zwangerschap doorzet. U kunt de uiterst gevoelige zwangerschapstest op zijn vroegst 6 dagen voor de verwachte menstruatie uitvoeren met ochtendurine. Uiteraard kunt u de test ook pas uitvoeren op het moment dat uw menstruatie is uitgebleven. De test kan dan op elk moment van de dag worden uitgevoerd.