Combinatiepakket 5

Dit pakket bestaat uit 10 ovulatietesten dipstick en 2 vroege zwangerschapstesten midstream.

Verzendkosten

€ 2,50 

Levertijd binnen Nederland

verzending binnen 1-2 werkdagen

€ 9,95 *
Prijs per pakket

 

Aantal: 
Bestellen

10 ovulatietesten dipstick
2 zwangerschapstesten midstream (early)

De Zwanger & Kids ovulatietest dipstick is een eenvoudig hulpmiddel om de 2 tot 3 meest vruchtbare dagen in een maand vast te stellen. De test meet de hoeveelheid van het Luteïniserend Hormoon (LH) in de urine. Vlak voor de ovulatie is er een sterke stijging van dit hormoon in de urine. Deze piek duurt maar 1 of 2 dagen. Nadat het gehalte van het LH in de urine het hoogst is, vindt de ovulatie plaats binnen 24-48 uur. In deze tijd heeft u de meeste kans om zwanger te raken.

De Innovita ultra sensitive zwangerschapstest midstream is al te gebruiken vanaf 6 dagen voor de verwachte menstruatie. Voor het uitvoeren van deze test hoeft de urine niet opgevangen te worden in een opvangbakje. De test hoeft slechts even in de urinestraal te worden gehouden. De juiste hoeveelheid urine wordt zo automatisch gedoseerd. Het resultaat is binnen 5 minuten af te lezen.

De testen zijn zeer betrouwbaar (meer dan 99%) en worden geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing (inclusief voorbeeldplaatjes). 
​Dit product wordt tevens zeer discreet verzonden.
 
Klik hier voor de verkorte gebruiksaanwijzing online.

Breedte ovulatietesten: 3,5 mm
Gevoeligheid zwangerschapstesten: 10 mlU/ml

Houdbaarheid zwangerschapstesten: t/m juli 2022
Houdbaarheid ovulatietesten: t/m juli 2022


Helaas komt het vaak voor dat een zwangerschap niet doorzet. Vrouwen die pas na de verwachte menstruatie een zwangerschapstest uitvoeren, merken hier in de meeste gevallen niets van. Vrouwen die al vroeg in de cyclus willen testen, dienen er rekening mee te houden dat veel zwangerschappen spontaan eindigen voor de verwachte menstruatie. Het is daarom altijd aan te raden de test enkele dagen na de eerste positieve uitslag te herhalen om te bekijken of de zwangerschap doorzet. U kunt de uiterst gevoelige zwangerschapstest op zijn vroegst 6 dagen voor de verwachte menstruatie uitvoeren met ochtendurine. Uiteraard kunt u de test ook pas uitvoeren op het moment dat uw menstruatie is uitgebleven. De test kan dan op elk moment van de dag worden uitgevoerd.