yumbox tapas grote yumbox
yumbox tapas grote yumbox
Yumbox Tapas 5 vakken (Portofino Blue)
Bento lekvrije lunchbox met 5 vakken, een musthave voor iedereen die lekker gevarieerd wil lunchen.

Verzendkosten

€ 2,95

€ 35,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Deze Yumbox Tapas heeft 5 vakken (ook verkrijgbaar met 4 vakken) en is groter dan de reguliere Yumbox. De Tapas variant is ideaal voor grotere kinderen, tieners en volwassenen. De verschillende vakken, maken het makkelijk een gevarieerde lunch klaar te maken. Ieder vak wordt afzonderlijk lekvrij afgesloten door het siliconen deksel, waardoor de verschillende etenswaren niet met elkaar in aanraking komen. Zo wordt het mogelijk diverse voedingsmiddelen naast elkaar mee te nemen, zoals kwark, dipsausje, crackers, nootjes, fruit, groenten, etc. (de yumbox is niet lekvrij voor waterige substanties, zoals sap, soep, dressings en olie).

Deze yumbox is ideaal om mee te nemen naar school, werk, maar ook voor dagjes uit, picknicken, etc. Daarnaast kan de losse tray thuis ook als bento bord worden gebruikt. De Yumbox is gemaakt van voedselveilig materiaal. 

De Yumbox tray mag in de vaatwasser (bovenste rek, maximaal 65ºC en zonder droogprogramma). Aanbevolen wordt echter de buitenkant met de hand te wassen om de levensduur te verlengen.

Afmetingen: 24,2 x 17,5 x 4,6 cm.

Bekijk hier alle producten van Yumbox