grote yumbox yumbox tapas yumbox volwassene
grote yumbox yumbox tapas yumbox volwassene
Yumbox Tapas 4 vakken (Nevis Blue)
Bento lekvrije lunchbox met 4 vakken, een musthave voor iedereen die lekker gevarieerd wil lunchen.

Verzendkosten

€ 2,95

Levertijd binnen Nederland

besteld (en betaling binnen) voor 13:00 uur = dezelfde dag verzonden (op werkdagen)

€ 35,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Deze Yumbox Tapas heeft 4 vakken (ook verkrijgbaar met 5 vakken) en is groter dan de reguliere Yumbox. De Tapas variant is ideaal voor grotere kinderen, tieners en volwassenen. De verschillende vakken, maken het makkelijk een gevarieerde lunch klaar te maken. Ieder vak wordt afzonderlijk lekvrij afgesloten door het siliconen deksel, waardoor de verschillende etenswaren niet met elkaar in aanraking komen. Zo wordt het mogelijk diverse voedingsmiddelen naast elkaar mee te nemen, zoals kwark, dipsausje, nootjes, crackers, wraps, brood, fruit, groenten, etc. De afwisseling zorgt er bij veel kinderen voor dat zij geneigd zijn meer te eten en te proeven.

Deze yumbox is ideaal om mee te nemen naar school, werk, maar ook voor dagjes uit, picknicken, etc. Daarnaast kan de losse tray thuis ook als bento bord worden gebruikt. De Yumbox is gemaakt van voedselveilig materiaal. 

De Yumbox tray mag in de vaatwasser (bovenste rek, maximaal 65ºC en zonder droogprogramma). Aanbevolen wordt echter de buitenkant met de hand te wassen om de levensduur te verlengen.

Afmetingen: 24,2 x 17,5 x 4,6 cm.

Bekijk hier alle producten van Yumbox